Dobrodošli na web sajt tisa parketa

Tisa parketi

mi se bavimo ugradnjom,
restauracijom i prodajom
svih vrsta parketa

Parket servis Tisa je osnovan 2008. Godine sa dva jasna cilja.

Prvi je da svojim klijentima pruža kvalitetne parketarske usluge po povoljnim cenama. Drugi, ali ne i manje bitan cilj nam je da prilikom pružanja parketarskih usluga demonstriramo visok stepen profesionalizma i transparentnosti, kako prilikom izvođenja radova, tako i u komunikaciji sa klijentima.
Parket servis „Tisa“ se već 5 godina bavi postavljanjem svih vrsta klasičnog parketa. Posedujemo veliko iskustvo i u postavljanju ostalih drvenih podova: Brodskog poda, Tarketa, Karelia parketa i laminata.

Za svoju delatnost imamo i odgovarajuće kvalifikacije i sertifikate, kao i iskusan i kvalitetan tim majstora parketara sa višegodišnjim radnim iskustvom, što je neophodna kombinacija za uspešno bavljenje ovim poslom. Kvalitetom rada, povoljnom cenom i profesionalnim odnosom prema klijentima smo se nametnuli tržištu, tako da dobijamo pozive sa svih strana da aktivno učestvujemo u radu seminara i skupova u zemlji i inostranstvu posvećenim delatnosti kojom se bavimo.

Radimo sa najsavremenijim mašinama, po ekološkim standardima
i sa minimumom prašine i buke

Parket servis „Tisa“ nudi jedinstven način ugradnje podova po jedinstvenoj Anti - Dust tehnologiji. Anti - Dust tehnologija se koristi kada su u objektu završeni molersko - farbarski radovi, kada je prostor u kom se radi useljen i pun stvari i kada se ugrađuju već obrušeni i lakirani podovi. Prilikom postavljanja parketa po Anti - Dust tehnologiji emisija prašine je minimalna.


Tisa parketi
Tisa parketi

PROLEĆNA AKCIJA:

naše usluge

rekli su o nama...

Darko parketar, ruši sve predrasude o majstorima. Veoma je pouzdan, temeljan i pedantan, drži se dogovora oko cene i rokova. Preporučili smo ga najmanje tri puta i svaki put su ljudi bili prezadvoljni. Svaka naša preporuka za majstora Darka je bila opravdana. Darko je majstor novog doba, veliki profesionalac i sa zadovoljstvom ga preporučujemo.

06. 04. 2012.
Aleksandra i Davor Dobrić - 0656543027
Malo ko zna kada se kaže Darko Petrović, ali kada se kaže Darko parketar, četiri stana u paviljonu broj 5 je zadovoljno, ne samo što je završen posao, nego što je to odrađeno tako pedantno i tako profesionalno, bez komentara. Darka parketara nastavljamo da preporučujemo i zbog cene jer je ubedljivo najpovoljniji u današnje vreme.

25. 03. 2011.
Nebojša Milijašević - 0638316831
Darka parketara sam angažovao po preporuci prijatelja kod koga je radio. Kod mene je postavljao laminat pre useljavanja u kuću. Supruga i ja smo prezadovoljni brzinom, kvalitetom i cenom usluge.
Majstora Darka preporučujem kada me neko pita za parket majstora

Nikola Iličin - 0652740480
Ovog mladog gospodina bih definitivno svima preporučio zbog par prostih razloga: Poštuje rokove, odgovoran je, profesionalan, kulturan, pristojan sa cenama. I jedan od bitnijih, odličan majstor.
Ne dozvolite mu da se uobrazi, ali dogovoreno sa njim smatrajte odrađeno najbolje moguće.

09. 04. 2012.
Ivan Stojanović - 063892503
Darko Petrović, parketar, je ostavio odličan utisak na mene zbog svoje profesionalnosti, stručnosti i organizovanosti.
Imala sam problem u stanu zbog pucanja cevi i izlivanja vode, usled čega je došlo do podizanja i oštećenja parketa. Majstor Darko je sanirao oštećeni parket brzo, efikasno, pedantno, tako da se ne vidi da je bila poplava.
Rado ga preporučujem svima zato što je pouzdan, tačan, kulturan, i odličan u poslu koji obavlja.

12. 12. 2011.
Jelena Rilak - 066402058
Darko parketar je što se tiče parketa odličan majstor, brz, efikasan i pedantan. Ja kao preduzimač za renoviranje stanova i kuća angažujem ga konkretno što se tiče parketa. Do sada je uradio nekoliko stanova za mene i vrlo sam zadovoljan, tako da bih ga preporučio svima koji rade podove od parketa, i što je glavno, nije skup.
Svaki stan koji je odradio za mene može da se pogledaju slike a i uživo da se vidi.

15. 04. 2012.
Milomir Polić - 0604843422

galerija naših radova