bajcovanje parketa

Tisa parketi
Parket servis „Tisa“ poseduje višegodišnje i veliko iskustvo u bajcovanju parketa i svih vrsta drvenih podova.

Ova parketarska usluga predstavlja jednu od najzahtevnijih i najsloženijih u našoj profesiji. Upravo iz tog razloga, mi, majstori parketari parket servisa „Tisa“, sa ponosom ističemo da smo do sada imali 100% uspeh u izvođenju ove složene radnje.

Bajcovanje parketa je moguće raditi i prilikom postavljanja novog parketa i prilikom restauracije, hoblovanja i lakiranja starog parketa. Bajcovanje parketa je poželjno raditi kada se vrši reparacija parketa od velikih oštećenja. Zahvaljujući bajcovanju eventualna krpljenja postaju mnogo manje vidljiva.

Bajcovanje parketa daje izuzetne rezultate kada se postavljaju parketi od drva koja su poprilično neujednačene boje: Orah, trešnja, brest i neke egzotične vrste. Bajcovanjem parketa od ovih vrsta drveta postiže se značajna ujednačenost boje.

Prilikom bajcovanja, bajc prodire duboko u dubinu drveta, tako da mu daje i dodatnu zaštitu i impregnaciju. Prilikom bajcovanja drvena površina menja svoju boju, ali godovi drveta i dalje ostaju vidljivi i naglašeni.

Vizuelni efekti bajcovanja parketa u enterijeru su izvanredni.

Bajcovanje parketa omogućuje gotovo neograničene mogućnosti kombinovanja boja i efekata u Vašem životnom prostoru.

PROLEĆNA AKCIJA:

meni

rekli su o nama...

Darko parketar, ruši sve predrasude o majstorima. Veoma je pouzdan, temeljan i pedantan, drži se dogovora oko cene i rokova. Preporučili smo ga najmanje tri puta i svaki put su ljudi bili prezadvoljni. Svaka naša preporuka za majstora Darka je bila opravdana. Darko je majstor novog doba, veliki profesionalac i sa zadovoljstvom ga preporučujemo.

06. 04. 2012.
Aleksandra i Davor Dobrić - 0656543027
Malo ko zna kada se kaže Darko Petrović, ali kada se kaže Darko parketar, četiri stana u paviljonu broj 5 je zadovoljno, ne samo što je završen posao, nego što je to odrađeno tako pedantno i tako profesionalno, bez komentara. Darka parketara nastavljamo da preporučujemo i zbog cene jer je ubedljivo najpovoljniji u današnje vreme.

25. 03. 2011.
Nebojša Milijašević - 0638316831
Darka parketara sam angažovao po preporuci prijatelja kod koga je radio. Kod mene je postavljao laminat pre useljavanja u kuću. Supruga i ja smo prezadovoljni brzinom, kvalitetom i cenom usluge.
Majstora Darka preporučujem kada me neko pita za parket majstora

Nikola Iličin - 0652740480
Ovog mladog gospodina bih definitivno svima preporučio zbog par prostih razloga: Poštuje rokove, odgovoran je, profesionalan, kulturan, pristojan sa cenama. I jedan od bitnijih, odličan majstor.
Ne dozvolite mu da se uobrazi, ali dogovoreno sa njim smatrajte odrađeno najbolje moguće.

09. 04. 2012.
Ivan Stojanović - 063892503
Darko Petrović, parketar, je ostavio odličan utisak na mene zbog svoje profesionalnosti, stručnosti i organizovanosti.
Imala sam problem u stanu zbog pucanja cevi i izlivanja vode, usled čega je došlo do podizanja i oštećenja parketa. Majstor Darko je sanirao oštećeni parket brzo, efikasno, pedantno, tako da se ne vidi da je bila poplava.
Rado ga preporučujem svima zato što je pouzdan, tačan, kulturan, i odličan u poslu koji obavlja.

12. 12. 2011.
Jelena Rilak - 066402058
Darko parketar je što se tiče parketa odličan majstor, brz, efikasan i pedantan. Ja kao preduzimač za renoviranje stanova i kuća angažujem ga konkretno što se tiče parketa. Do sada je uradio nekoliko stanova za mene i vrlo sam zadovoljan, tako da bih ga preporučio svima koji rade podove od parketa, i što je glavno, nije skup.
Svaki stan koji je odradio za mene može da se pogledaju slike a i uživo da se vidi.

15. 04. 2012.
Milomir Polić - 0604843422

galerija naših radova