brušenje parketa

Tisa parketi
Parket servis „Tisa“ posvećuje izuzetno veliku pažnju ovoj parketarskoj usluzi. Dobro izbrušen parket predstavlja pravi ukras i ponos svakog uređenog enterijera. Postoji nekoliko faza brušenja: Gruba, srednja i fina i svaka je podjednako bitna.

U gruboj fazi se vrši ravnanje i dovođenje parketa u željeni nivo u odnosu na ostale elemente u Vašem enterijeru.

U srednjoj fazi se vrši već pomenuta preventivna antiinsekticidna i antifungicidna zaštita Vašeg parketa. Tokom brušenja u srednjoj fazi popunjavaju se rupice između daščica parketa. Fugovanje se radi mešavinom fine prašine dobijene hoblovanjem Vašeg parketa i specijalne mase za fugovanje parketa: Štuko – mase.

Nakon fugovanja parket dobija izgled jedinstvene monolitne površine. Na kraju se dolazi do fine faze brušenja. Skida se višak mešavine mase za fugovanje i piljevine. Parket se dodatno glača finim abrazivima i posebnim rotacionim mašinama - Polirkama.

Posedujemo profesionalne mašine za hoblovanje, ugaono brušenje i poliranje. Sve naše mašine poseduju profesionalan usisivač, zahvaljujući ovoj činjenici emisija prašine prilikom brušenja koje izvodi parket servis „Tisa“ je minimalna.

Parket servis „Tisa“ je u mogućnosti da vrši brušenje u objektima gde su završeni molersko - farbarski radovi i gde ima nameštaja, garderobe i ostale kućne galanterije.

PROLEĆNA AKCIJA:

meni

rekli su o nama...

Darko parketar, ruši sve predrasude o majstorima. Veoma je pouzdan, temeljan i pedantan, drži se dogovora oko cene i rokova. Preporučili smo ga najmanje tri puta i svaki put su ljudi bili prezadvoljni. Svaka naša preporuka za majstora Darka je bila opravdana. Darko je majstor novog doba, veliki profesionalac i sa zadovoljstvom ga preporučujemo.

06. 04. 2012.
Aleksandra i Davor Dobrić - 0656543027
Malo ko zna kada se kaže Darko Petrović, ali kada se kaže Darko parketar, četiri stana u paviljonu broj 5 je zadovoljno, ne samo što je završen posao, nego što je to odrađeno tako pedantno i tako profesionalno, bez komentara. Darka parketara nastavljamo da preporučujemo i zbog cene jer je ubedljivo najpovoljniji u današnje vreme.

25. 03. 2011.
Nebojša Milijašević - 0638316831
Darka parketara sam angažovao po preporuci prijatelja kod koga je radio. Kod mene je postavljao laminat pre useljavanja u kuću. Supruga i ja smo prezadovoljni brzinom, kvalitetom i cenom usluge.
Majstora Darka preporučujem kada me neko pita za parket majstora

Nikola Iličin - 0652740480
Ovog mladog gospodina bih definitivno svima preporučio zbog par prostih razloga: Poštuje rokove, odgovoran je, profesionalan, kulturan, pristojan sa cenama. I jedan od bitnijih, odličan majstor.
Ne dozvolite mu da se uobrazi, ali dogovoreno sa njim smatrajte odrađeno najbolje moguće.

09. 04. 2012.
Ivan Stojanović - 063892503
Darko Petrović, parketar, je ostavio odličan utisak na mene zbog svoje profesionalnosti, stručnosti i organizovanosti.
Imala sam problem u stanu zbog pucanja cevi i izlivanja vode, usled čega je došlo do podizanja i oštećenja parketa. Majstor Darko je sanirao oštećeni parket brzo, efikasno, pedantno, tako da se ne vidi da je bila poplava.
Rado ga preporučujem svima zato što je pouzdan, tačan, kulturan, i odličan u poslu koji obavlja.

12. 12. 2011.
Jelena Rilak - 066402058
Darko parketar je što se tiče parketa odličan majstor, brz, efikasan i pedantan. Ja kao preduzimač za renoviranje stanova i kuća angažujem ga konkretno što se tiče parketa. Do sada je uradio nekoliko stanova za mene i vrlo sam zadovoljan, tako da bih ga preporučio svima koji rade podove od parketa, i što je glavno, nije skup.
Svaki stan koji je odradio za mene može da se pogledaju slike a i uživo da se vidi.

15. 04. 2012.
Milomir Polić - 0604843422

galerija naših radova