sanacija cementne košuljice

Tisa parketi
Ukoliko parket servis „Tisa“ proceni da Vaša cementna košuljica ne zadovoljava standarde neophodne za uspešno postavljanje parketa, pristupa se njenoj sanaciji. Ako je Vaša košuljica ispucala, nedostaju joj delovi, hrapava je, kruni se, zamašćena i sa ostacima gleta, bitumena i silikona, budite ubeđeni da joj je potrebna reparacija i sanacija.

Na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva u postavljanju parketa možemo da Vam ponudimo nekoliko rešenja: Postavljanje štafli, postavljanje osb i šper ploča ili razlivanje samorazlivajuće mase za izravnavanje.

Tokom sanacije vrši se odmašćivanje, zapunjavanje pukotina specijalnim smolama, uklanjanje ostataka gleta, bitumena i ostale nečistoće, specijalnim prajmerom se impregnira gornji sloj košuljice koji se kruni i na kraju zalivanje cele površine samorazlivajućom masom za izravnavanje. Nakon sušenja od par dana, vrši se dodatno ravnanje grubim abrazivima a pre postavljanja.

Ovako pripremljena podloga je spremna za postavljanje bilo kog drvenog poda: Svih vrsta klasičnog parketa, brodskog poda, Tarket parketa, Karelija parketa i laminata. Postavljanje šper i osb ploča se radi kada ne postoji mogućnost da se sačeka sušenje samorazlivajuće mase za izravnavanje i kada je potrebno drveni pod položiti na metalnu podkonstrukciju.

Ploče se lepe specijalnim lepkovima i fiksiraju šrafovima za betonsku ili metalnu podkonstrukciju. Na ploče se mogu postavljati sve vrste klasičnog parketa, brodskog poda, Karelija parketa, Tarket parketa i laminata i to kovanjem i lepljenjem, ili kombinacijom ova dva načina postavljanja.

Štafle se postavljaju fiksiranjem šrafovima za betonsku ili metalnu podkonstukciju. Između letvica se postavljaju table stiropora odgovarajuće veličine. Na štafle se mogu postavljati sve vrste klasičnih parketa, brodskog poda, Karelija parketa i Tarket parketa.

Na podlogu od štafli ne preporučujemo da se postavlja laminat.

PROLEĆNA AKCIJA:

meni

rekli su o nama...

Darko parketar, ruši sve predrasude o majstorima. Veoma je pouzdan, temeljan i pedantan, drži se dogovora oko cene i rokova. Preporučili smo ga najmanje tri puta i svaki put su ljudi bili prezadvoljni. Svaka naša preporuka za majstora Darka je bila opravdana. Darko je majstor novog doba, veliki profesionalac i sa zadovoljstvom ga preporučujemo.

06. 04. 2012.
Aleksandra i Davor Dobrić - 0656543027
Malo ko zna kada se kaže Darko Petrović, ali kada se kaže Darko parketar, četiri stana u paviljonu broj 5 je zadovoljno, ne samo što je završen posao, nego što je to odrađeno tako pedantno i tako profesionalno, bez komentara. Darka parketara nastavljamo da preporučujemo i zbog cene jer je ubedljivo najpovoljniji u današnje vreme.

25. 03. 2011.
Nebojša Milijašević - 0638316831
Darka parketara sam angažovao po preporuci prijatelja kod koga je radio. Kod mene je postavljao laminat pre useljavanja u kuću. Supruga i ja smo prezadovoljni brzinom, kvalitetom i cenom usluge.
Majstora Darka preporučujem kada me neko pita za parket majstora

Nikola Iličin - 0652740480
Ovog mladog gospodina bih definitivno svima preporučio zbog par prostih razloga: Poštuje rokove, odgovoran je, profesionalan, kulturan, pristojan sa cenama. I jedan od bitnijih, odličan majstor.
Ne dozvolite mu da se uobrazi, ali dogovoreno sa njim smatrajte odrađeno najbolje moguće.

09. 04. 2012.
Ivan Stojanović - 063892503
Darko Petrović, parketar, je ostavio odličan utisak na mene zbog svoje profesionalnosti, stručnosti i organizovanosti.
Imala sam problem u stanu zbog pucanja cevi i izlivanja vode, usled čega je došlo do podizanja i oštećenja parketa. Majstor Darko je sanirao oštećeni parket brzo, efikasno, pedantno, tako da se ne vidi da je bila poplava.
Rado ga preporučujem svima zato što je pouzdan, tačan, kulturan, i odličan u poslu koji obavlja.

12. 12. 2011.
Jelena Rilak - 066402058
Darko parketar je što se tiče parketa odličan majstor, brz, efikasan i pedantan. Ja kao preduzimač za renoviranje stanova i kuća angažujem ga konkretno što se tiče parketa. Do sada je uradio nekoliko stanova za mene i vrlo sam zadovoljan, tako da bih ga preporučio svima koji rade podove od parketa, i što je glavno, nije skup.
Svaki stan koji je odradio za mene može da se pogledaju slike a i uživo da se vidi.

15. 04. 2012.
Milomir Polić - 0604843422

galerija naših radova