konsalting

Tisa parketi
Na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva u pružanju parketarskih usluga, obrazovanja, stalnog usavršavanja i saradnje sa partnerima iz naše i sličnih branši, nudimo Vam ovu jedinstvenu uslugu.

Pojedini naši klijenti zbog raznih okolnosti nisu bili u mogućnosti da nas angažuju kao izvođače radova. Najčešće je u pitanju uslovljavanje neke treće strane u poslu. Pošto nisu mogli da nas angažuju kao izvođače, angažovali su nas kao konsultante.

U saradnji sa uslovljenim izvođačima radova postignuti su veoma dobri rezultati, na zadovoljstvo svih učesnika u poslu. Ova usluga obuhvata idejnu izradu estetskih i praktičnih rešenja primenljivih u enterijeru.

Kombinovanjem raznih tehnika postavljanja parketa, načina slaganja, završne obrade, bojenja i lakiranja kojima se služi parket servis „Tisa“, moguće je postići veoma lepe rezultate u Vašem enterijeru.

Posedujemo veliku galeriju slika naših do sada izvedenih radova, možda ćete baš u njima pronaći neko slično rešenje koje bi zadovoljilo Vaše zahteve.

Izrada finansijskih konstrukcija, predračuna, ponuda i monitoring trošenja sredstava.

Tokom svog petogodišnjeg postojanja izradili smo veliki broj primenljivih finansijskih konstrukcija za naše klijente. Došli smo do zaključaka i formula koji našim klijentima mogu u značajnoj meri da uštede novac. Kada nismo u situaciji da budemo primarni izvođači radova po zahtehu klijenata vršimo monitoring trošenja novčanih sredstava naših klijenata od strane primarnih izvođača radova.

Davanje praktičnih, primenljivih i korisnih saveta prilikom izvođenja radova.

Zahvaljujući stalnom usavršavanju svog teoretskog i praktičnog znanja i učešću na seminarima u zemlji i inostranstvu, sa nekoliko veoma korisnih i primenljivih saveta svojim klijentima možemo da olakšamo donošenje odluka prilikom izbora načina slaganja, završne obrade, i izbora kvalitetnih materijala. Pružamo korisne i primenljive savete prilikom određivanja redosleda izvršenja završnih zanatskih radova u Vašem enterijeru.

Efikasno rešavanje tekućih problema prilikom postavljanja parketa.

Majstori parketari parket servisa „Tisa“ poseduju višegodišnje iskustvo u rešavanju problema koji se mogu javiti prilikom ugradnje vašeg parketa. U svakom trenutku raspolažemo primenljivim rešenjima koje Vaše probleme mogu otkloniti brzo i efikasno. Efikasnim rešavanjem problema prilikom rada postižu se visoki rezultati. Ukoliko se tekući problemi ne rešavaju efikasno, može doći do veoma ozbiljnih posledica.

Monitoring tokom izvođenja radova .

Tokom pružanja parketarskih usluga neminovno se nailazi na velik broj oubičajenih problema vezanih za koordinaciju rada sa ostalim izvođačima radova u Vašem enterijeru. Samo odabirom pravih rešenja i poštovanjem pravilnog redosleda u izvršavanju parketarskih i ostalih radnji, mogu se postići zadovoljavajući rezultati.

Neefikasnim rešavanjem problema i nepoštovanje redosleda uporednog izvođenja parketarskih i ostalih radova može dovesti do teških oštećenja tek završenih parketa i ostalih elemenata u Vašem enterijeru.

Ocenjivanje kvaliteta izvedenih radova.

Na osnovu naše osmogodišnje prakse, školovanja i upoređivanja sa ostalim izvođačima radova na našem tržištu smatramo da smo kadri da se bavimo ocenjivanjem kvatiteta izvedenih radova, kako svojih, tako i od drugih konkurentskih izvođača radova.

Prilikom ocenjivanja se uvek trudimo da budemo objektivni i da pre svega zaštitimo interese naših klijenata.

PROLEĆNA AKCIJA:

meni

rekli su o nama...

Darko parketar, ruši sve predrasude o majstorima. Veoma je pouzdan, temeljan i pedantan, drži se dogovora oko cene i rokova. Preporučili smo ga najmanje tri puta i svaki put su ljudi bili prezadvoljni. Svaka naša preporuka za majstora Darka je bila opravdana. Darko je majstor novog doba, veliki profesionalac i sa zadovoljstvom ga preporučujemo.

06. 04. 2012.
Aleksandra i Davor Dobrić - 0656543027
Malo ko zna kada se kaže Darko Petrović, ali kada se kaže Darko parketar, četiri stana u paviljonu broj 5 je zadovoljno, ne samo što je završen posao, nego što je to odrađeno tako pedantno i tako profesionalno, bez komentara. Darka parketara nastavljamo da preporučujemo i zbog cene jer je ubedljivo najpovoljniji u današnje vreme.

25. 03. 2011.
Nebojša Milijašević - 0638316831
Darka parketara sam angažovao po preporuci prijatelja kod koga je radio. Kod mene je postavljao laminat pre useljavanja u kuću. Supruga i ja smo prezadovoljni brzinom, kvalitetom i cenom usluge.
Majstora Darka preporučujem kada me neko pita za parket majstora

Nikola Iličin - 0652740480
Ovog mladog gospodina bih definitivno svima preporučio zbog par prostih razloga: Poštuje rokove, odgovoran je, profesionalan, kulturan, pristojan sa cenama. I jedan od bitnijih, odličan majstor.
Ne dozvolite mu da se uobrazi, ali dogovoreno sa njim smatrajte odrađeno najbolje moguće.

09. 04. 2012.
Ivan Stojanović - 063892503
Darko Petrović, parketar, je ostavio odličan utisak na mene zbog svoje profesionalnosti, stručnosti i organizovanosti.
Imala sam problem u stanu zbog pucanja cevi i izlivanja vode, usled čega je došlo do podizanja i oštećenja parketa. Majstor Darko je sanirao oštećeni parket brzo, efikasno, pedantno, tako da se ne vidi da je bila poplava.
Rado ga preporučujem svima zato što je pouzdan, tačan, kulturan, i odličan u poslu koji obavlja.

12. 12. 2011.
Jelena Rilak - 066402058
Darko parketar je što se tiče parketa odličan majstor, brz, efikasan i pedantan. Ja kao preduzimač za renoviranje stanova i kuća angažujem ga konkretno što se tiče parketa. Do sada je uradio nekoliko stanova za mene i vrlo sam zadovoljan, tako da bih ga preporučio svima koji rade podove od parketa, i što je glavno, nije skup.
Svaki stan koji je odradio za mene može da se pogledaju slike a i uživo da se vidi.

15. 04. 2012.
Milomir Polić - 0604843422

galerija naših radova