Nanošenje zaštite od napada larvi,
insekata i truljenja drveta

Tisa parketi
Za razliku od naše konkurencije parket servis „Tisa“ posvećuje izuzetnu pažnju ovom segmentu prilikom ugradnje Vašeg parketa. Ukoliko se ugradi parket koji nije prošao sve tehnološke procese, posledice mogu biti veoma teške.

Ova usluga je proistekla iz našeg višegodišnjeg iskustva u postavljanju parketa i problema sa kojima se naši klijenti susreću u periodu eksploatacije. U današnje vreme je na tržištu Srbije u ponudi šarenolika paleta parketa, koji se razlikuju i po ceni i po kvalitetu.

Eco logo
Jeftin parket ne znači automatski i kvalitetan parket!!!

Neki proizvođači parketa ne posvećuju dovoljno pažnje antiinsekticidnoj i antifungicidnoj obradi parketa prilikom proizvodnje. Ovakvi poluobrađeni i naizgled povoljni i jeftini parketi ne daju dobre rezultate tokom perioda korišćenja.

Odmah nakon ugradnje larve insekata, bakterije i gljivice počinju da se hrane Vašim parketom! To neminovno dovodi do brze propasti Vašeg parketa.Događalo se da larve insekata iz parketa pređu u ostale drvene predmete u stanu u počnu da se hrane i sa njima.

Parket servis „Tisa“ vođen željom da pomogne svojim klijentima vrši preventivno premazivanje parketa specijalnim supstancama koje deluju izrazito agresivno na larve insekata, bakterije i gljivice koje izazivaju propadanje postavljenog parketa.

Ove posebne supstance za zaštitu drveta prodiru duboko u strukturu drveta i eliminišu uzročnike propadanja parketa. Napominjemo da su ove supstance potpuno neškodljive po ljudsko zdravlje.

Ova usluga se primenjuje i prilikom postavljanja novog parketa, kao i prilikom hoblovanja i restauracije starog parketa.

PROLEĆNA AKCIJA:

meni

rekli su o nama...

Darko parketar, ruši sve predrasude o majstorima. Veoma je pouzdan, temeljan i pedantan, drži se dogovora oko cene i rokova. Preporučili smo ga najmanje tri puta i svaki put su ljudi bili prezadvoljni. Svaka naša preporuka za majstora Darka je bila opravdana. Darko je majstor novog doba, veliki profesionalac i sa zadovoljstvom ga preporučujemo.

06. 04. 2012.
Aleksandra i Davor Dobrić - 0656543027
Malo ko zna kada se kaže Darko Petrović, ali kada se kaže Darko parketar, četiri stana u paviljonu broj 5 je zadovoljno, ne samo što je završen posao, nego što je to odrađeno tako pedantno i tako profesionalno, bez komentara. Darka parketara nastavljamo da preporučujemo i zbog cene jer je ubedljivo najpovoljniji u današnje vreme.

25. 03. 2011.
Nebojša Milijašević - 0638316831
Darka parketara sam angažovao po preporuci prijatelja kod koga je radio. Kod mene je postavljao laminat pre useljavanja u kuću. Supruga i ja smo prezadovoljni brzinom, kvalitetom i cenom usluge.
Majstora Darka preporučujem kada me neko pita za parket majstora

Nikola Iličin - 0652740480
Ovog mladog gospodina bih definitivno svima preporučio zbog par prostih razloga: Poštuje rokove, odgovoran je, profesionalan, kulturan, pristojan sa cenama. I jedan od bitnijih, odličan majstor.
Ne dozvolite mu da se uobrazi, ali dogovoreno sa njim smatrajte odrađeno najbolje moguće.

09. 04. 2012.
Ivan Stojanović - 063892503
Darko Petrović, parketar, je ostavio odličan utisak na mene zbog svoje profesionalnosti, stručnosti i organizovanosti.
Imala sam problem u stanu zbog pucanja cevi i izlivanja vode, usled čega je došlo do podizanja i oštećenja parketa. Majstor Darko je sanirao oštećeni parket brzo, efikasno, pedantno, tako da se ne vidi da je bila poplava.
Rado ga preporučujem svima zato što je pouzdan, tačan, kulturan, i odličan u poslu koji obavlja.

12. 12. 2011.
Jelena Rilak - 066402058
Darko parketar je što se tiče parketa odličan majstor, brz, efikasan i pedantan. Ja kao preduzimač za renoviranje stanova i kuća angažujem ga konkretno što se tiče parketa. Do sada je uradio nekoliko stanova za mene i vrlo sam zadovoljan, tako da bih ga preporučio svima koji rade podove od parketa, i što je glavno, nije skup.
Svaki stan koji je odradio za mene može da se pogledaju slike a i uživo da se vidi.

15. 04. 2012.
Milomir Polić - 0604843422

galerija naših radova