Postavljanje svih vrsta klasičnog
parketa, brodskog poda, Tarketa,
Karelia parketa i laminata

Tisa parketi
Postavljanje parketa predstavlja jednu od najvažnijih radnji prilikom ugradnje Vašeg parketa i zato joj mi posvećujemo maksimalnu pažnju. Ukoliko se postavljanje parketa obavlja nestručno i nekvalifikovano, posledice po Vaš parket mogu biti katasrofalne. Dolazi do štete i oštećenja čija je sanacija ponekad nemoguća.

Tim majstora parketara sa višegodišnjim iskustvom parket servisa „ Tisa“ osposobljena je za postavljanje svih drvenih podova lepljenjem, kovanjem, kombinacijom lepljenja i kovanja i ugradnju takozvanih plivajućih podova.

Najbolji način postavljanja parketa je lepljenjem i kovanjem za drvenu podlogu.

Na raspolaganju Vam je širok izbor načina postavljanja parketa. Možete da se opredelite za preko deset načina slaganja parketa, što klasičnih, što modernih. Po posebnim zahtevima naših klijenata ugrađujemo raznovrsne i raznobojne bordure, figure i mozaike.

Ugradnja plivajućih podova se primenjuje kod Karelija i Tarket parketa i ostalih već obrušenih i lakiranih parketa. Parket servis „Tisa“ nudi jedinstven način ugradnje podova po Anti - Dust tehnologiji.

Anti - Dust tehnologija se koristi kada su u objektu završeni molersko - farbarski radovi, kada je prostor u kom se radi useljen i pun stvari i kada se ugrađuju već obrušeni i lakirani podovi. Prilikom postavljanja parketa po Anti - Dust tehnologiji emisija prašine je minimalna.

Prilikom postavljanja Vašeg parketa strogo vodimo računa da vlažnost cementne košuljice i parketa ne pređe dozvoljene vrednosti.

Postavljanje parketa je veoma bitno, ukoliko se parket ne postavi dobro, svaka sledeća usluga nema smisla. Majstori parketari parket servisa „Tisa“ konstantno usavršavaju ovu veštinu i posvećuju puno pažnje postavljanju Vašeg parketa.

PROLEĆNA AKCIJA:

meni

rekli su o nama...

Darko parketar, ruši sve predrasude o majstorima. Veoma je pouzdan, temeljan i pedantan, drži se dogovora oko cene i rokova. Preporučili smo ga najmanje tri puta i svaki put su ljudi bili prezadvoljni. Svaka naša preporuka za majstora Darka je bila opravdana. Darko je majstor novog doba, veliki profesionalac i sa zadovoljstvom ga preporučujemo.

06. 04. 2012.
Aleksandra i Davor Dobrić - 0656543027
Malo ko zna kada se kaže Darko Petrović, ali kada se kaže Darko parketar, četiri stana u paviljonu broj 5 je zadovoljno, ne samo što je završen posao, nego što je to odrađeno tako pedantno i tako profesionalno, bez komentara. Darka parketara nastavljamo da preporučujemo i zbog cene jer je ubedljivo najpovoljniji u današnje vreme.

25. 03. 2011.
Nebojša Milijašević - 0638316831
Darka parketara sam angažovao po preporuci prijatelja kod koga je radio. Kod mene je postavljao laminat pre useljavanja u kuću. Supruga i ja smo prezadovoljni brzinom, kvalitetom i cenom usluge.
Majstora Darka preporučujem kada me neko pita za parket majstora

Nikola Iličin - 0652740480
Ovog mladog gospodina bih definitivno svima preporučio zbog par prostih razloga: Poštuje rokove, odgovoran je, profesionalan, kulturan, pristojan sa cenama. I jedan od bitnijih, odličan majstor.
Ne dozvolite mu da se uobrazi, ali dogovoreno sa njim smatrajte odrađeno najbolje moguće.

09. 04. 2012.
Ivan Stojanović - 063892503
Darko Petrović, parketar, je ostavio odličan utisak na mene zbog svoje profesionalnosti, stručnosti i organizovanosti.
Imala sam problem u stanu zbog pucanja cevi i izlivanja vode, usled čega je došlo do podizanja i oštećenja parketa. Majstor Darko je sanirao oštećeni parket brzo, efikasno, pedantno, tako da se ne vidi da je bila poplava.
Rado ga preporučujem svima zato što je pouzdan, tačan, kulturan, i odličan u poslu koji obavlja.

12. 12. 2011.
Jelena Rilak - 066402058
Darko parketar je što se tiče parketa odličan majstor, brz, efikasan i pedantan. Ja kao preduzimač za renoviranje stanova i kuća angažujem ga konkretno što se tiče parketa. Do sada je uradio nekoliko stanova za mene i vrlo sam zadovoljan, tako da bih ga preporučio svima koji rade podove od parketa, i što je glavno, nije skup.
Svaki stan koji je odradio za mene može da se pogledaju slike a i uživo da se vidi.

15. 04. 2012.
Milomir Polić - 0604843422

galerija naših radova