reparacija parketa

Tisa parketi
Reparacija parketa može biti totalna i parcijalna.

Kod totalne raparacije vrši se raparacija na celokupnoj površini Vašeg parketa, a prilikom parcijalne repariraju se samo pojedini delovi Vašeg parketa koji su oštećeni. Reparacija parketa se vrši kada je došlo do velikog oštećenja parketa usled spoljnih uticaja. Najčešće su u pitanju: Nestručna ugradnja, posledice poplave, raznorazna vlaženja ili gorenja usled požara.

Prvo se pristupa otklanjanju uzroka oštećenja, zatim se uništeni parket vadi do zdravog sloja. Kada se povadi sav oštećeni parket, postavlja se novi i započinje se postupak brušenja kao kod novog parketa. Ukoliko je potrebno vrši se impregnacija zidova i cementne košuljice posebnim penetratima koji sprečavaju prodor vlage iz spoljne sredine u Vaš parket.

Da bi se dodatno zaštitio Vaš parket od uticaja vlage iz spoljne sredine parket servis „Tisa“ po potrebi zapunjava prostor između parketa i vlažnog zida ili druge površine posebnim materijalima na bazi bitumena.

Prilikom reparacije parketa obavezno se nanosi antiinsekticidna i antifungicidna zaštita.

Ukoliko se ne može pronaći parket iste boje ili klase, ako parket ima duboke ogrebotine po sebi koje se ne mogu otkloniti hoblovanjem, pristupa se bajcovanju parketa.

Bajcovanjem parketa se prilikom reparacije postiže znatno bolji i ujednačeniji vizuelni efekat u Vašem enterijeru. Zahvaljujući ovoj usluzi parket servis „Tisa“ je tokom godina uspeo da neke poprilično oštećene parkete dovede u pristojno stanje.

PROLEĆNA AKCIJA:

meni

rekli su o nama...

Darko parketar, ruši sve predrasude o majstorima. Veoma je pouzdan, temeljan i pedantan, drži se dogovora oko cene i rokova. Preporučili smo ga najmanje tri puta i svaki put su ljudi bili prezadvoljni. Svaka naša preporuka za majstora Darka je bila opravdana. Darko je majstor novog doba, veliki profesionalac i sa zadovoljstvom ga preporučujemo.

06. 04. 2012.
Aleksandra i Davor Dobrić - 0656543027
Malo ko zna kada se kaže Darko Petrović, ali kada se kaže Darko parketar, četiri stana u paviljonu broj 5 je zadovoljno, ne samo što je završen posao, nego što je to odrađeno tako pedantno i tako profesionalno, bez komentara. Darka parketara nastavljamo da preporučujemo i zbog cene jer je ubedljivo najpovoljniji u današnje vreme.

25. 03. 2011.
Nebojša Milijašević - 0638316831
Darka parketara sam angažovao po preporuci prijatelja kod koga je radio. Kod mene je postavljao laminat pre useljavanja u kuću. Supruga i ja smo prezadovoljni brzinom, kvalitetom i cenom usluge.
Majstora Darka preporučujem kada me neko pita za parket majstora

Nikola Iličin - 0652740480
Ovog mladog gospodina bih definitivno svima preporučio zbog par prostih razloga: Poštuje rokove, odgovoran je, profesionalan, kulturan, pristojan sa cenama. I jedan od bitnijih, odličan majstor.
Ne dozvolite mu da se uobrazi, ali dogovoreno sa njim smatrajte odrađeno najbolje moguće.

09. 04. 2012.
Ivan Stojanović - 063892503
Darko Petrović, parketar, je ostavio odličan utisak na mene zbog svoje profesionalnosti, stručnosti i organizovanosti.
Imala sam problem u stanu zbog pucanja cevi i izlivanja vode, usled čega je došlo do podizanja i oštećenja parketa. Majstor Darko je sanirao oštećeni parket brzo, efikasno, pedantno, tako da se ne vidi da je bila poplava.
Rado ga preporučujem svima zato što je pouzdan, tačan, kulturan, i odličan u poslu koji obavlja.

12. 12. 2011.
Jelena Rilak - 066402058
Darko parketar je što se tiče parketa odličan majstor, brz, efikasan i pedantan. Ja kao preduzimač za renoviranje stanova i kuća angažujem ga konkretno što se tiče parketa. Do sada je uradio nekoliko stanova za mene i vrlo sam zadovoljan, tako da bih ga preporučio svima koji rade podove od parketa, i što je glavno, nije skup.
Svaki stan koji je odradio za mene može da se pogledaju slike a i uživo da se vidi.

15. 04. 2012.
Milomir Polić - 0604843422

galerija naših radova