prodaja i odrŽavanje parketa

Tisa parketi
Zahvaljujući tome što pratimo savremene trendove, parket servis „Tisa“ omogućuje svojim cenjenim klijentima da oplemene svoj životni prostor skandinavskim kvalitetom!

Profesionalni parket servis „Tisa“ u saradnji sa partnerom „Skandom“- Beograd vrši prodaju i ugradnju ekološkog parketa čuvenog Finskog proizvođača „Karelia“.

„Karelia“ parkete nakon kupovine isporučujemo na Vašu kućnu adresu.
U prodajnom salonu na Banovom Brdu možete pogledati najnovije proizvode i dezene ovog eminentnog proizvođača. Na raspolaganju Vam je širok izbor vrsta drva, dimenzija, dezena i načina završne obrade. “Karelia“ izrađuje parkete od domaćih vrsta drva: Hrasta, jasena i bukve, a od egzotičnih vrsta izdvajamo: Wenge, mahagoni i iroko.

Od načina završne obrade dominiraju lakiranje ekološkim vodenim lakovima u mat i polumat sjaju, bajcovanje, patiniraje i uljunje. „Karelia“ Vam nudi širok izbor interesntnih i veselih dezena za dečije sobe. Veoma je bitno napomenuti da je „Karelia“ parket ekološki apsolutno prihvatljiv.

Ukoliko sa prilikom ugradnje „Karelia“ parketa primenjuje naš Anti - Dust sistem ugradnje, tada nema buke, prašine i neprijatnih mirisa. Ovo je veoma značajno kada je prostor gde se parket ugrađuje useljen i pun stvari.

“Karelia“ parkete je moguće ugraditi i u prostorijama gde je grejanje podno.

Prilikom eksploatacije „Karelia“ parket se ne razmiče, rasušuje i vitoperi! Dajemo garanciju na kvalitet i izvedene radove! Ukažite nam poverenje i uvešćemo Vas u predivni svet „Karelia“ parketa!

GALERIJA FOTOGRAFIJA

PROLEĆNA AKCIJA:

meni

rekli su o nama...

Darko parketar, ruši sve predrasude o majstorima. Veoma je pouzdan, temeljan i pedantan, drži se dogovora oko cene i rokova. Preporučili smo ga najmanje tri puta i svaki put su ljudi bili prezadvoljni. Svaka naša preporuka za majstora Darka je bila opravdana. Darko je majstor novog doba, veliki profesionalac i sa zadovoljstvom ga preporučujemo.

06. 04. 2012.
Aleksandra i Davor Dobrić - 0656543027
Malo ko zna kada se kaže Darko Petrović, ali kada se kaže Darko parketar, četiri stana u paviljonu broj 5 je zadovoljno, ne samo što je završen posao, nego što je to odrađeno tako pedantno i tako profesionalno, bez komentara. Darka parketara nastavljamo da preporučujemo i zbog cene jer je ubedljivo najpovoljniji u današnje vreme.

25. 03. 2011.
Nebojša Milijašević - 0638316831
Darka parketara sam angažovao po preporuci prijatelja kod koga je radio. Kod mene je postavljao laminat pre useljavanja u kuću. Supruga i ja smo prezadovoljni brzinom, kvalitetom i cenom usluge.
Majstora Darka preporučujem kada me neko pita za parket majstora

Nikola Iličin - 0652740480
Ovog mladog gospodina bih definitivno svima preporučio zbog par prostih razloga: Poštuje rokove, odgovoran je, profesionalan, kulturan, pristojan sa cenama. I jedan od bitnijih, odličan majstor.
Ne dozvolite mu da se uobrazi, ali dogovoreno sa njim smatrajte odrađeno najbolje moguće.

09. 04. 2012.
Ivan Stojanović - 063892503
Darko Petrović, parketar, je ostavio odličan utisak na mene zbog svoje profesionalnosti, stručnosti i organizovanosti.
Imala sam problem u stanu zbog pucanja cevi i izlivanja vode, usled čega je došlo do podizanja i oštećenja parketa. Majstor Darko je sanirao oštećeni parket brzo, efikasno, pedantno, tako da se ne vidi da je bila poplava.
Rado ga preporučujem svima zato što je pouzdan, tačan, kulturan, i odličan u poslu koji obavlja.

12. 12. 2011.
Jelena Rilak - 066402058
Darko parketar je što se tiče parketa odličan majstor, brz, efikasan i pedantan. Ja kao preduzimač za renoviranje stanova i kuća angažujem ga konkretno što se tiče parketa. Do sada je uradio nekoliko stanova za mene i vrlo sam zadovoljan, tako da bih ga preporučio svima koji rade podove od parketa, i što je glavno, nije skup.
Svaki stan koji je odradio za mene može da se pogledaju slike a i uživo da se vidi.

15. 04. 2012.
Milomir Polić - 0604843422

galerija naših radova